Spring til indhold

Støtte til frivilligt socialt arbejde.

Jf. Barnets Lov §17 og Servicelovens §18.

Puljen er slået op på kommunens hjemmeside hvorfra der skal søges elektronisk. På hjemmesiden kan man læse mere om kriterierne for at søge puljen.
Ansøgningsfristen er den 4. oktober 2024

I lighed med tidligere år, vil der være et informationsmøde og mulighed for at få vejledning/hjælp til ansøgningen. Informationsmødet afholdes torsdag den 29. august 2024 kl. 15-16 i Frivillighuset på Kvægtorvet, Frederiksgade 8 i Svendborg. Tilmelding til bodil.kristensen@svendborg.dk senest tirsdag den 27. august 2024.

I forlængelse af informationsmødet vil der fra kl. 16-18 være mulighed for at få vejledning og praktisk bistand i forbindelse med ansøgningen.

Ønsker du på forhånd at booke en tid til vejledning, kan dette ske på bodil.kristensen@svendborg.dk, eller du kan møde op i tidsrummet 16-18, hvor der så kan være lidt ventetid.

Yderligere oplysninger om puljen kan fås ved henvendelse til Socialafdelingen på telefon 6223 3931 eller pr. mail til pia.holm@svendborg.dk

Støtte til frivilligt socialt arbejde. Jf. Barnets Lov §17 og Servicelovens §18.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du brugen af cookies  Læs mere