Spring til indhold

Er du også ramt af skilsmisse

i en moden alder?

Er du også ramt af skilsmisse i en moden alder?

Hvis du også har været igennem skilsmisse i en moden alder, så stop lige op. Du er ikke alene. Et stigende antal par +55 går fra hinanden i disse år. For nogen er skilsmissen en lettelse og ny begyndelse, men sådan er det ikke for alle.

Skilsmisse er en svær og ofte sorgfuld overgang for mange mennesker. Hvis den rammer os i en moden alder, så kan det være hårdt at finde nye veje efter et langt liv med voksne børn, børnebørn, fælles venner, økonomi og hus.

Her i efteråret bliver der to ledige pladser i Selvhjælp Svendborgs populære gruppe for +55ere, som er påvirkede af skilsmisse. Gruppen er en god blanding af mænd og kvinder, som arbejder med at normalisere skilsmisseudfordringer og udvikle sig positivt herfra.

Vi starter d. 5/9 igen – og mødes hver 14. dag fra 16-17:45. Gruppen ledes af en sød og dygtig tovholder med relevant faglig erfaring.

Hvis du er interesseret, så skriv snart til Anja på 42 40 52 95 / anja@fcss.dk

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Ved fortsat brug af websiden godkender du brugen af cookies  Læs mere